zaterdag 22 april 2023

Etappe 9-10

 Elbert en Joeke gingen er al vandoor voordat Elsien er helemaal klaar voor was om verder te fietsen. Conny stond al wel in de startblokken. Ze waren nog te vangen net voordat ze Voorthuizen in liepen.

Elbert had wat last van zijn enkel voordat hij begon aan zijn etappe en vroeg zich af of het 15 km zou gaan. De tip meegegeven niet te forceren en te genieten. Ook kon er zonodig van fiets/loop gewisselend worden met Conny. Dit was niet nodig. De laatste twee km gingen niet makkelijk, maar wel moe en voldaan de finish behaald.

Heerlijk een bakkie koffie of thee en een heerlijke plak koek dat op ons wachtte bij de familie Rietveld.
Toch lekker om even bij te kunnen tanken en te genieten van de gastvrijheid.

Inmiddels stonden Wouter en Laurens ook voor de deur om aan de laatste etappe te kunnen beginnen.

Zo leuk dat mensen die elkaar niet vaak spreken of zelfs amper kennen allemaal op elkaar betrokken zijn. Dit geeft een band.

Nadat ook Elsien en Conny gebruik hadden gemaakt van de gastvrijheid, hebben ze de voeten weer op de pedalen gezet voor de laatste etappe.
Wouter en Laurens gingen ervandoor alsof ze vleugels hadden. Met een lekker gangetje richting Ede.

Vlak voor de Driesprong kwam Bart erachter dat de gehele rotonde bij de N224/Nieuw Kazernelaan eruit lag en dat er op dat moment nog met allerlei graafmachines werd gewerkt aan de weg. Een groot hek over de totale breedte vanaf het hondenuitlaatgebied.
Na een telefoontje richting de Driesprong konden we de fietser en lopers de alternatieve weg (over het fietspad langs de Apeldoornseweg) sturen. Vanaf daar heeft Elsien een alternatieve route gevolgd richting de finish.

Om 17.45 uur FINISH! Velen stonden de lopers en fietsers en allen die hebben begeleid op te wachten.

Wat een warm welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.