zaterdag 2 oktober 2021

 Jan en Naomi komen binnen met de auto bij Leertouwer zij hebben hun route gedeeld met Lisette en Eva.

Onder het genot van een bakje koffie van meneer Leertouwer hebben we een gesprek met Naomi en Jan over hoe het met hun gegaan is. Naomi zagen wij min of meer huppelend langs de weg lopen, dat zag er ontspannen uit. Jan gaf uitleg over hoe het moet gaan met het onder controle houden van de ademhaling.

Conny nam ook deel aan het gesprek en daaruit trok ik de conclusie dat je lopers hebt met een lage hartslag en lopers die het wat anders vergaat .Conny gebruikte de termijn hijgend. Dat deed mij denken aan Psalm 42. t hijgend hert der jacht ontkomen.

Verder valt mij op dat je lopers hebt die heel rood worden en veel zweet en je heb lopers waaraan je niet ziet dat ze hebben lopen hollen.

Gezellig pratend wachten wij op de binnen komst van Lisette en Eva met de fietsers Elsien en Dick.

Bij aankomst gaven Lisette en Eva aan lekker gelopen te hebben.

Conny en Marinka staan klaar om het stokje over te nemen, en Judith springt op de fiets zodat Elsien ff een pauzetje kan nemen. Elsien zei lekker gefietst te hebben en gaat later weer fietsen. Het is super dat het zonnetje schijnt en het droog is!

Na vertrek van Conny en Marinka die met zichtbare goede zin weg vlogen,  begeven wij ons naar het volgende wisselpunt in Achterveld waar wij ze opwachten....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.