zaterdag 2 oktober 2021

 We zijn in Nijkerk waar we neerstrijken bij Allard en Erica de broer van Henny. We mogen gebruik maken van  toilet en tuin. Dat is fijn want inmiddels is de zon achter de wolken verdwenen en de wind trekt aan.

Bas is ook al aanwezig en hij loopt zich warm door rondjes te lopen met zijn kinderen die in een draaimolentje zitten.

Ook spreken we Johan die al druk is geweest. Met boodschappen en de was en zo. Hij heeft er volgens mij kramp van in zijn kuiten gekregen. Voor trainen heeft hij dus geen tijd omdat hij zijn verantwoordelijkheid neemt met beslommeringen van huishoudelijke aard.

Bas holt zo n 2 x in de week hard en volgens mij was hij het die ook op de mountainbike door Bennekom vliegt.

Al met al een goed stel om de volgende kilometers te pakken.

En daar zijn Lennart en Albert. Zij hebben een mooie tijd gelopen en de longen van Lennart hebben het tot op de laatste kilometer goed volgehouden. De laatste kilometer werd het minder maar ja Lennart zelf wilde nog ff een sprintje trekken. 

We eten ff een broodje een druifje en een appeltje. Een goed, door Marjan en Elly verzorgde lunch,  alles verpakt in een gezellig tasje.

En dan gaan Bas en Johan er vandoor nagezwaaid door ons en Sjors de hond van Johan en Diane.

Wat een gezelligheid in de tuin van Allard. We zouden haast vergeten dat we verder moeten naar het volgende wisselpunt. Snel alles opgeruimd afgesloten en weg wezen.... 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.