zaterdag 2 oktober 2021

 We worden gastvrij onthaald bij Bram en Annemarieke. Gezellig met z n alletjes aan de tafel met een kopje koffie en een goed gesprek over het verloop van de dag.

We wachten op Harm en Arie en door de gezelligheid letten we weer niet goed op. Nog net op tijd riep er iemand ze komen er aan en wij vliegen met z n allen naar buiten waar we net op tijd staan om Arie en Harm de laatste meters door te helpen.

Harm vertelde dat hij in het begin even een klein dipje had, maar op een bepaald moment ging het samen hollen met Arie in een mooi ritme. Ze hebben lekker gelopen en de 20 kilometer was voor Harm een super leuke uitdaging.  Harm werd opgewacht door een enthousiaste tante en oom met een hapje en een drankje.

Ondertussen maken Jan Willem en Berry zich klaar voor jawel de laatste etappe. 

Berry vertelde dat hij hardloopt en andere sporten beoefent. 4 weekjes geleden is hij vader geworden wat weer een heel andere tak van sport is. Want een baby kost echt veel energie. Om die reden heeft hij besloten zijn energie te sparen voor vandaag en heeft de afgelopen week niet getraind.

en lest best Jan Willem. Wat weet ik van Jan WIllem. Eigenlijk heb ik hem maar een paar seconden gesproken. Maar volgens mij loopt hij hard en voor zover ik het kon zien oogde hij fit dus ik denk dat het wel goed komt. 

We bedanken Bram en Annemarieke en we gaan naar de kerk om de lopers op te wachten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.