zaterdag 2 oktober 2021

 Op het wisselpunt in Putten staan Arie en Harm al te wachten.

De voorbereiding van Harm was echt heel bijzonder, welness, massage, saunatje en dat soort dingen...tenminste dat had hij gewild. Helaas is dat er niet van gekomen. Hij moet het hebben van hardlopen en op de fiets naar het werk. Nee niet in Ede meer, maar naar Nijmegen.  En dan wordt het toch een ander verhaal. Zijn conditie is in orde en 11 kilometer moet hij makkelijk kunnen lopen. Helaas voor hem is het met 11 kilometer niet klaar. Hij moet er 20 lopen samen met Arie. Een leuke uitdaging.

Arie is een getrainde soldaat. Tenminste dat denk ik. Hij zit in het leger in elk geval. En wat ik mij kan herinneren uit de verhalen van de dienstplicht vroeger, wordt je niet met zachte handschoenen aangepakt in het leger. Allerlei ontberingen moet je doorstaan.  Het werk in het leger en een fietspartij van Veenendaal naar Ede zijn dus ruimschoots voldoende voorbereiding voor de 20 kilometer voor Arie.

Ik heb vandaag nog niet eerder gezien dat een stel hardlopers zo snel het stokje overnamen en weg holden.

De fiets wisseling had nog niet eens plaats gevonden en ze waren al verdwenen.

Dick houdt het fietsen voor gezien en Elbert neemt het van hem over. En Arina geeft de fiets weer door aan Elsien die inmiddels weer bijgekomen is van de pauze.

De fietsers moeten flink op de pedalen om Arie en Harm in te halen.

Jullie vragen je natuurlijk af hoe het met Bas en Johan is gegaan.

Bas vertelde dat hij lekker heeft gelopen maar Johan heeft het zwaar gehad.

In de vorige blog vertelde ik jullie van de huishoudelijke beslommeringen van Johan. Nu die zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten. Sterker nog het heeft hem bijna doen besluiten op te geven. De eerste 5 kilometer waren slopend, maar warempel daarna ging het beter. En hij hoefde dus niet in te stappen bij Diane die hem volgde met de auto. Maar mensen nog an toe het was wel afzien voor hem. We hebben hem weer een beetje op orde moeten krijgen met veel drinken en een banaantje. 

Arie en Harm stoppen niet bij het wisselpunt maar hollen aan 1 stuk door naar Harskamp!

wij gaan naar het wisselpunt om ze ff langs te zien komen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.